HOME INFO WERK SAMEN AWARDS CONTACT

OPENING WATERSPEELPLAATS RADDRAAIER

 

 

Op vrijdag 15 juli is onze waterspeelplaats Raddraaier officieel geopend. Op het terrein van Landerij De Park in Park Lingezegen kunnen kinderen nu heerlijk met elkaar spelen en ontdekken. Kinderen van BSO De Landerij namen de waterspeelplaats meteen in gebruik, nadat parkdirecteur JanWillem Kamerman en waterschapbestuurder Mathieu Gremmen het waterrad de 'eerste' draai gaven.

ĎEen eyecatcher, een waterspeelplaats die niet standaard is.í Met die opdracht gingen we in september vorig jaar aan de slag en met trots presenteerden we vrijdag het eindresultaat.
We hebben als Vandatsoortdingen de waterspeelplaats als complete opdracht aangenomen. Dat wil zeggen van ontwerp met uitvoering tot en met gecertificeerde NEN 1176 oplevering. Waterspeelplaats Raddraaier is gekeurd en voldoet aan de eisen gesteld in het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen.

De Raddraaier viel meteen bij de aanwezige kinderen in de smaak. Overal is wat te ontdekken: de waterpomp, het enorme rad, de verschillende goten die zich in het weiland vertakken en de waterbakken. We hebben er een echte watermachine van gemaakt. Om het water op een bepaalde plaats te krijgen moeten kinderen samenwerken en keuzes maken.

Op de site van Park Lingezegen staat naast een aantal foto's ook een leuk filmpje van de opening!
Vandatsoortdingen juli 2016

 

 

Share |

copyright 2016 Marc Leeflang